loading...

Friday, January 8, 2021

Borovnica na Kopaoniku, 26 – 28. juli 2019. godine

 Borovnica na Kopaoniku. Topli dani u ravnici mogu biti previše za Vas, zato pravac Kopaonik da učestvujete na manifestaciji Dani borovnice na Kopaoniku. Tamo su one najslađe, možete ih brati na proplacima i doneti kući kao džem, pekmez, sok…

U terminu od 26 do 28. jula ćete biti dobrodošli gost na Kopaoniku jer su to dani kada možete hodati planinom, na proplancima brati samoniklu borovnicu i osetiti taj nezaboravni ukus prirodne borovnice. Tokom vikenda će se organizovati takmičenje u branju borovnice, izbor najboljeg proizvoda od borovnice. Tokom dana će biti organizovan bogat kulturno umetnički program koji će vas upoznati sa pesmom i muzikom ovoga kraja.

Dani borovnice na Kopaoniku

Možete biti sigurni da Vam neće niti vruće jer se predviđaju temperature tokom dana od 16 -18 stepeni Celzijusa! Džemper će Vam dobro doći.

Borovnica na Kopaoniku

Biće organizovane pešačke ture da se nadišete vazduha bogatog kiseonikom, panoramsko razgledanje žičarom, da fotografišete krajolike kojih nema kod vas, da steknete kondiciju za napore sledećih meseci. Za one hrabrije tu je ziplajn, bob staza.

Štandovi sa proizvodima sa Kopaonika biće u naselju Konaci od 9 -do 22 sata.

Organizatori manifestacije su: Nacionalni park Kopaonik i MK Mountain Resort, Turističko sportska organizacija Raška, Opština Raška, Turistička organizacija opštine Brus.

No comments:

Post a Comment